Blanda samman rabarbermed socker. Vem älskar inte rabarber. Medvitchoklad så är dessa urgoda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Ja det är mycket medrabarber nu. Blanda ner jordgubbar, rabarber och vitchoklad. e maj, så jag tänkte att det var väl en orsak så god som någon att faktiskt slänga ihop ett gäng muffins med säsongens smaker
Hacka chokladen grovt och tillsätt i smeten tillsammans med hälften av rabarberna. I söndags när jag öppnade frysen såg jag burken medrabarberkompott som blev kvar efter pavlovan jag bakade för några veckor sedan
Dagens gofika blev en smulpaj medrabarber och vitchoklad. Grovriv den vitachokladen över rabarbern. Idén till receptet fick jag från Karins Kök, som använde äpplen i sin smulpaj igår, men eftersom vi har så gott om rabarber just nu var rabarber den givna ingrediensen för mig
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.