Kaprisfyllda färsbiffar med rostade rotfrukter och dijonsås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 4 st potatisar
  • 2 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 2 st rödbetor
  • 1 tsk salt
  • 1 st ägg
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 st gul lök
  • 500 gram nötfärs
  • 1 msk kaprisspad
  • 3 msk kapris
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) svartpeppar
  • 2.5 dl grädde
  • 1.5 msk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.