Skala morötterna, lägg dem i en kastrull med kallt, saltat vatten och koka upp. ½ knippe morötter. Rostad pumpa och morot med nötter och kapris- och russindressing
Blanda ihop rotfrukter med nypondressingen till en sallad, smaka av med salt och peppar. För en tid sedan tipsade en vän mig och denna kombo kålrot, morot och nypondressing
Ta ut och krydda med örtsalt och malen svartpeppar. Men när alla smakerna som gifter sig så passar den söta kanelen helt perfekt in med det syrliga, heta i rätten
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Det här med fotande och varm mat har jag skrivit om tidigare, men den här gången sätter rekord. Mina vackra gröna droppar av lökemulsion påminner om något en fågel bidragit med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.