Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Dela rotfrukteroch lök i grova bitar. Blanda honung, soja, ingefära och olja. Rostaderotfrukter. Strö på flingsalt och färsk timjan på rotfrukterna vid servering
Häromdagen hittade jag på ett alldeles nytt recept med sådant som fanns i kylen och det blev rostaderotfrukteroch fänkål med en glaze på blodapelsin och honung
Skala rotfrukterna, dela dem i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form eller på en plåt. Blanda ihop ingredienserna till marinaden i en kastrull och koka till en simmig konsistens
Sen tycker jag också att det är underbart med rotfrukter denna tid på året eftersom det gynnar miljön så otroligt mycket att äta säsongsbaserat och dessutom är det ju billigt
Kände att det var ett tag sen jag hade rostaderotfrukter, vilket är så gott. Lägg alla grönsakerna i en skål, blanda halva kokosfettet med senap, vinäger, grönsaksfonden och grillkryddan i en kopp, Sen blanda i mixen med grönsakerna
Ugnsrostaderotfrukter med fläskytterfilé och färskostsmör. Skala och skär rotfrukter i önskad storlek, lägg i långpanna, ringla olja och strö salt och peppar över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.