MIN PARADRÄTT NUMMER ETT - KANTARELLRISOTTO, RÖDVINSSÅS, GRILLAD ROSTAS MED VITLÖKSSMÖR
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kantarellrisotto
  • 2-3 dl förvällda kantareller
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 5 schalottenlökar 2 dl vitt vin
  • 4 dl arborioris
  • . 1,3 l varm grönsaksbuljong (lantbuljong)
  • 2,5 dl färskriven Grana Padano
  • rapsolja
  • salt & nymalen svartpeppar
  • Rödvinssås
  • 1 msk rapsolja
  • 4 st schalottenlökar
  • 4 klyftor vitlök
  • 1 matsked torkad rosmarin
  • 2.5 dl rödvin
  • 4 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • 1/2-1 tsk ancho-chilipulver
  • 1 tsk majsstärkelse
  • 0.5 dl kallt vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.