Receptet är somklippt och skuret för de japanska dumplings (gyoza), men jag kan även tänka mig att äta detta till andra rätter som t ex ugnsgrillad lax eller en grilladbiff
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Passar också brapå buffébordet. Minsommartomatsoppa smakar finfintriktigt kall en sån här riktigt varm sommardagsomvi haft den sistatiden, men är lika god rykande varm när höstvindarna börjar sno somvettvillingar runt husknuten
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minutpå varje sida. Lägg upp på fat. Skala och grovhacka vitlöken samt den färska ingefäran
Koka ihoplika delar socker och vatten ordentligt, låt svalna. Strö råsocker över puddingarna och "bränn av" dem med gasbrännare så att täcket blirknäckigt, alternativt högt upp i ugnen pågrill och hög värme
Denna rätt passarfintpå julbordet tillolika fläskrätter som korv, skinka och köttbullar. Inteminst för allergiker kan också salladen ofta vara en räddningpå julborden för den innehåller sällan gluten, ägg, laktos eller nötter (fast salladen med valnötter och ädelost är här ett undantag då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.