Pannbiff med palsternackspuré och stekta kantarellerPalsternackspurén har en god sötsyrlig smak som passar bra till pannbiffen och de smörstekta kantarellerna.

Ingredienser

  • lök, gul
  • vitlöksklyfta
  • smör
  • blandfärs
  • ägg
  • mellangrädde
  • dijonsenap
  • timjan, färsk
  • salt
  • svartpeppar, nymald
  • smör, till stekning
  • palsternacka
  • crème fraiche, lätt
  • mjölk
  • honung
  • kantareller
  • strösocker
  • bladpersilja
  • 4 person(er) Ingredienser Pannbiff 1 lök, gul 1 vitlöksklyfta 1 tsk smör 500 g blandfärs 2 ägg 1 dl mellangrädde 1 msk dijonsenap 1 msk timjan, färsk 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald 0,5 msk smör, till stekning Palsternackspuré 600 g palsternacka 2 dl crème fraiche, lätt 1 dl mjölk 0,5 tsk honung 1 tsk salt Stekta kantareller 200 g kantareller 0,5 lök, gul 1 msk smör 0,5 tsk salt 2 krm strösocker 0,5 dl bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.