Blanda allting, och du haren härligt fräsch sallad sompassar utmärkt till anka. Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, ochden här gången blev deten härligt fräsch apelsinsallad
Tomatsåsen är godbåde varm, ljummenoch kall. Detenda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag användertilldet mesta i matväg)
Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna ochphiladelphiaosten. Rör om tillsosten smält. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Tillsätt rom och häll upp i glas. Garnera med äpple och kanelstång. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Smaka av med salt och peppar. Rör ut majsstärkelsenmedvattenoch rör ner det i skyn. Torka av ankbröstenoch snitta skinnet och fettet under i ett rutmönster
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlandemedmjölken i smeten. Dra bort papperet (penslamed lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.