Himla gott blir det och jag kan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit. Sedan kan man mixa svampen och blanda den i köttfärs till exempel, eller lägga den i en omelett
) I veckan som kommer nu så ska det tvättas fönster och byta gardiner just tvättandet är väl inte så kul men att byta gardiner det gillar jag allt blir som nytt och man får helt nya fönster
Alltså en botten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blir det en riktig hit… eller snarare en homerun
Tänk på att inte vispa den för hårt då den gärna kanbli grynig. Valfritt, du kan hacka lite mörk choklad, hacka lite polkagrisar eller garnera med lite grädde
Om ni som jag nu inte fått i er tillräckligt med fisk i helgen, så kommer här en rätt ni kan testa. Vi åt potatismos till, hade några stackare som övervintrat som fick ställa upp och bli mosade
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
Ta bort kanten på formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Prova mjuka kakan som är en av mina godaste på kakfatet i jul. Det blir knappast något över ändå…. Chokladen kan du också blanda ner eller bara strö ovanpå smeten
Jag satte även fram överblivna karamelliserade nötter och chokladsås bredvid. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knapptkan sluta äta
Stickan ska vara torr. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.