MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommarsom vi fick vår minsta lillebror Alexander
Fyll det förgräddade pajskalet med lax och purjolök, tillsätt äggstanningen och toppa med osten. Finfördela det kalla smöret i vetemjölet och arbeta ihop till en smulig deg
Vill man såkan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Denna paj blev riktigt god och jag gjorde en vaniljvisp som serverades till den
Jag tänkte lägga ut ett par av recepten från gårdagen. (Egentligen ska det nog vara mineralvatten men det glömde jag i år och körde på fruktsoda istället, förstås så blev det en sötare variant men ändå gott
Svåra receptsom måste läsas noga, kanske provlagas innan middags bjudningen är spännande men, ett enkelt receptmedbara ett par få ingredienser kan vara lika lockande
Blanda socker och potatismjöl med den skurna rabarbern direkt i formen. Servera medvaniljsås. Smält matfettet i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn
Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb ochsomrig sallad till middag. Min sallad innehöll blandade salladsblad, tomater, paprika, avokado, mozzarella med basilika och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.