Rostfranska – VishamnsbrödFormfranska med lite tugg i. Brödet går lätt och fort att baka och är gott att rosta. Går att frysa in – på så vis finns färskt bröd att rosta varje morgon. Eftersom brödet får jäsa riktigt länge blir det extra smakrikt. Gör en hel sats om det finns tillgång till bakmaskin, halvera om brödet ska bakas för hand.Arbetadegenväl. Blandasedannerdetidegvätskan. Smulajästenochrörutdeniliteavdegvätskan. Hällidegbunkenochslåpårestenavvattnetkalltalltommat.se
Raspberry curd, eller halloncurd, eller vad man nu ska kalla det på svenskaJo, förresten, ensakharjagväluppfunnit, omjagnuskaanvändamigavdetordet. Förutomattfungeraalldelesstrålandebrasomtårtfyllning, såärdenettstrålandesällskaptillsåvälpannkakorsomrostatbrödSMASKENS.NU
Receptet på det koreanska marinerade köttetHärkommerrecepetpådetkoreanskamarineradeköttetBulgogisomjaglovadeattläggaupp. NuhadeviinteeldhärhemmamenenbordsgrillochdetblirocksågottDining And Cooking
Det sista på ett tag nu, vi lovar!WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagdsillChiliochhonungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdagärdetväderavsorten "rättsomdetregnarsåkommerdetenskur" ochviärinteriktigtöverensomvadviskafylladagenmedMårtenssons kök
Det hänger på såsen - enviktiggrejsomskavaramedisåsenärsvamp, textorkadetrattkantarellersommanförvälltinnan (harmanfärsksvampstekermandeninnan), OSKARP MASK
Korvgryta på det man har hemma!EftersomvihadepotatisöversenigårsåblevdetstektpotatistilldettamensmakavpaprikaochtimjanJulias recept och bilder
Det får det väl vara värt. Kaka med citron och kardemumma!Harsåhärlångthaftenganskabratisdag. DetfårdetväländåvaravärttänkerjagochkastarenlängtandeblickpåovanståendecitronochkardemummakakasomjagbakadeochserveradepåcafeetKakor och Drömmar -
Det här är litegrann jag på en tallrikDetmanfrämstskafokuserapåhärärattkycklingenblirperfektgrilladsedanärrestenensmaksakJimps & Millis LCHF
Det ska vara mycket sås!Somnikanskeharräknatutsåkommerävenkvällensmåltid (elleriallafallreceptet) urGrönalådan, dennagångenlax/räkgrytamedsmakavsaffranMårtenssons kök
Det godaste jag ätit på längeSkalamorötterochpalsternackor. Närjagjaglagadedetförförstagångenvartvungenattställaiordningenmatlådaochringahenneeftersomdethärdåvar (är) detgodastejagätitpålängenStudentbloggen
Det blev ett gott slut på matåret 2014Detserveradesenpotatiskakatillochenhemmagjordbearnaisesås. Tina, rensaurköttetochbrynskaletmedenmorot, enpalsternackaochenrödlökskurnaibitarKobbar och Krubb
På lördag blir det fläskläggVikommerdåattkoncentreraosspådet österrikiska-bayerskaköket. Tilldettakommerviserverasauerkraut, potatisochnågongodsåsMat från Miatorp
Fisk på lökbädd från det kinesiska köketSkalalökenochskärdenitunnaringar. Skalaingefäranochhackadenfint. Läggfiskenpålöken, stekca6minochvänddenförsiktigtundertidenMatklubben.nu
På torsdag äts det ärtsoppa...Omnågratimmarskajaggöramigklarförsistanatteninnandenunderbarahelgenkommer. Litetidskrävandeärdetjuochkräverliteförberedelsermedattläggaärtornaiblötdagenföre, menannarsärdetabsolutingethokuspokusEn sida om god mat i allmänhet
Recept på muffins med hallon och när det som inte får hända plötsligt händer!DetblirnogendagmedmolnigareochblåsigareväderochjagtänkerattdetskablikulattseomnågonvågartrotsaväderlägetochkommatillträdgårdscafeetidagKakor och Drömmar -
Nu ska det bli många långa lata frullar!Välbehövligteftergaletmycketjobb. Jappdetskadetblinu, medettsomdetkännslångtpåsklovframförossMitt godaste finaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.