Något som är otroligt gott är rostadegrönsaker. Plocka fram dina favoritgrönsaker, skär dem i bitar, häll på lite olja, salta, peppra och rosta dem i ugnen (eller på folie över grillen) på 225 grader
Skölj, skala och skär grönsaker och rotfrukter i grova bitar. Vänd om ordentligt i formen så att både grönsaker, rotfrukter och lök får ta smak av olivolja och kryddor
Den serverades till stekt torskrygg och rostadegrönsaker och halloumiost. Dela grönsakerna, tomaterna halveras, löken delas i klyftor, så även paprikorna
Häll dressingen över de varma grönsakerna. 1Lägg grönsakerna på ett stort ugnsfast fat. 1Pressa de rostade vitlöks- klyftorna och blanda dem med olivolja, sumak och salt
Rostadegrönsaker. Rostadegrönsaker. Ta ut de rostadegrönsakerna. Strö sparris och bacon över de rostadegrönsakerna efter 20-25 min och rosta 10 min till
Lägg dem i en ugnssäker form och blanda med smör-&rapsolja och salt. Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv. Forma till biffar och stek dem i smör-&rapsolja 2-3 min på varje sida. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g kalvfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g tärnad Apetina® vitost 1 ägg 1 finriven vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk persilja 500 g rödbetor Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv ½ tsk salt Potatispuré. 800 g mjölig potatis 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan
Lägg dem i en ugnssäker form och blanda med smör-&rapsolja och salt. Arla® Smör-&rapsolja oliv. Forma till biffar och stek dem i smör-&rapsolja 2-3 min på varje sida. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet rostad vitlök&timjan
Flingsalt & peppar. Grönsakerna väljer du själv, endast fantasin sätter stopp. Skär dem i lagom stora bitar, lägg på en ugnsplåt och ringla över olivoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.