Lägg upp på tallrikar och fördela smuladfetaost över hela härligheten. Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
4 Rostad potatis 1 kg små fasta potatisar 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 4 vitlöksklyftor Bakad fetaost 4 stora ark aluminiumfolie 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 citron 4 pkt fetaost (à 150 g) 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 tsk chiliflakes svartpeppar Sallad 100 g blandad sallad 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 2 msk vitvins-, sherry- eller äppelcidervinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan
Den serverades till stekt torskrygg och rostadegrönsaker och halloumiost. Dela grönsakerna, tomaterna halveras, löken delas i klyftor, så även paprikorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.