Krydda ordentligt med peppar och salt. Sila bort kryddorna och smaka av med ättika och socker. Lägg lökarna och morötterna i en kastrull med smör och några matskedar vatten
Idag bjuder köket på en rosastekt kalventrecote med hemgjort salviasmör och smarrig parmesanpotatis. I glaset en fruktig Zinfandel med smak av björnbär, plommon och mintchoklad
De söta jordgubbarna gifter sig utmärkt med den salta fetaosten och pistagenötterna. Kryddig smak med inslag av fat, hallon, björnbär, örter och lakritsrot
Avsluta med. 2 minuter, krydda med örtsalt. 15 minuter Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter Avsluta med. 2 minuter, krydda med örtsalt
Koka på medelvärme till nästan allt vatten har kokat bort. citronsaft och krydda med örtsalt. När köttbiten är på, värm en stekpanna med smör, stek den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.