Du behöver4-6 personer 500 g nötfärs2 vitlöksklyftorÖrtsalt & pepparOreganoBasilikaSoltorkade tomater, finhackadeFetaost, smulad i köttfärsen2 dl creme fraiche soltorkad tomatochfetaostNågra droppar sojaTagliatelleParmesanOlivoljaGör såhärBryn färsen i
Fetaost biffar med soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Bryn färsen i lite olivolja, krydda med salt och svartpeppar. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Idag blir det solsken hela dagen och jag längtar redan nu efter dagens matlåda, för där gömmer sig min absoluta favoriträtt som barn - köttfärssåsoch spagetti
) Till middag experimenterade jag fram en otroligt smakrik köttfärssås, hur god som helst. Finhacka gullöken och bryn i lite olja tillsammans med färsen, krydda med salt och svartpeppar
Fördela spenat, feta och soltorkade tomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.