Fördela lök, feta, tomater, oliver och riven ost i skalet. Hacka lökenoch stek den mjuk i smör. Den blev lite grekiskinspirerad med bla fetaost, oliver och soltorkade tomater
Smart till matlådor och att frysa in. Älskas av alla och jag brukar oftast göra på 1 kg nötfärs och dryga ut med allehanda grönsaker, rotfrukter ochtomatsåser så det blir en ordentlig gryta. HÄR hittar du dessutom 21 recept och tips på vad du kan göra med överbliven köttfärssås
Det hörs ju att det inte kan bli annat än ruskigt gott redan här, men toppa sedan alltihop med oliver som marinerats i olja, citronskal, vitlök, chilipeppar och ännu mer örter
Vi hade en rulle smördeg i kylen, lite överbliven tacoköttfärs i frysen, några körsbärstomater, champinjoner, tomatpuréochlök så det blev det som hamnade i pirogerna
Finhacka den gula lökenoch skriva tomaterna i tunna skivor. Jag brukar alltid ha mer vitvinsvinäger eftersom jag älskar vinägersmaken, tomaterna är också ett perfekt tillbehör till grillat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.