Idag bjuder jag på en köttfärsgryta som är förstärkt med extra grönsaker. Vi har ätit grytan vid olika tillfällen med både pasta, rött ris och svart quinoa
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 purjolök 1 klyfta vitkål (à 300 g) 1 msk olja 500 g köttfärs 3 msk soja 3 msk balsamvinäger 2 msk råsocker peppar ev salt Till servering potatis rårörda lingon bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppa magen full med onyttigheter, så kommer här lösningen till er
Servera köttfärsgrytanmed pressad potatis och broccoli. Köttfärsgryta. Smaka av med salt och peppar. Skala potatisen och koka i saltat vatten tills den mjuknar
Ingredienser Portioner. 4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Du kan äta den bara med bröd och sallad, eller servera ris eller pasta till. Det här är väl egentligen en sorts chili con carne, även om jag inte valt att kalla den så eftersom det är lite mer medelhavskryddning än vad chili con carne brukar ha
Vevade ihop en gryta med lite gott och blandat som jag bara måste dela med mig av. Fyll eventuellt på med vatten efter en stund, så det inte blir för torrt
Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtormed vitlök och persilja, så gott och nyttigt. Godmorgon, snart bär det av till jobbet men innan det lite träning och en liten titt in här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.