Baka bröd utan att behöva knåda ihjäl sig och bli alltför kletig om fingrarna. Detta bröd blir nästan bara godare och saftigare efter det har varit fryst och blivit uppvärmt i micron
Drömstadslimpa kommer från stadsdelen Drömstad i Lidköping och är i original ett "bikarbonatbröd". Denna receptvariant är inspirerad av guldgrävarna i Alaska
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag har Märta och jag bakat världens godaste och snyggaste brytbröd. Med kesella och grahamsmjöl i degen blir bullarna saftiga och med en precis perfekt känsla i tuggorna
300 g spaghetti 4 klyftor vitlök 1 rödlök 1 dl persilja, finhackad 400 g körsbärstomater 1-2 tsk chiliflakes ca 240 g skalade räkor 1 citron, finrivet skal och saft 1 kruka färsk basilika 1 dl parmesanost, finriven salt peppar olivolja, till stekning och servering