Köttbullar 
med ansjoviskrydda
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl ströbröd

  • 11 1/2 dl gräddmjölk (grädde + mjölk)
  • 1
1 dm purjolök, sköljd och finstrimlad
  • 1
1/2 tsk timjan
smör att steka i
  • 1
1/2 kg blandfärs

  • 11 ägg
  • 1
3 ansjovisfiléer, hackade
  • 1
1 msk ansjovisspad

  • 11 tsk skånsk senap

  • 1 cirka 1 tsk salt
  • 1
 lite vitpepparSå här gör du 
Rör ner ströbrödet i mjölken och låt svälla. 
Stek purjon mjuk i smör tillsammans med timjan.
 Rör ihop ingredienserna till köttbulls- smeten. Krydda med salt och peppar. Stek en provköttbulle på medelhög värme och smaka av. Kanske behövs mer salt eller peppar. Stek resten av köttbullarna.
 Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 36

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.