En variant på biff med lök, fast utan biff och med fläsk istället. ) Enkelt att göra och riktigt gott. Mättande blir det i och med allt smör som är i… kan man bli smörberoende
Alltså om kött och potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Köttfärsbiffar som varvas med grönsaker och bakas i en tomatsås- SÅ GOTT. Men den är så vacker, randig aubergine och zucchini, grönsaker i olika färger som varvas snyggt
Min favoriträtt är kött med sås och potatis. Rejält, rustikt och ruskigt gott. Att sitta på en restaurang och känna att "det här hade jag verkligen gjort mycket bättre själv, för att inte tala om billigare
Ingenting går upp mot en god köttbit, stekte entrecote först i grillpannan för att få fin stekyta och sen stekte vi klart den i ugnen på låg temperatur
Jag har egentligen alltid varit en motståndare till vår slentrianmässiga rätt kött, sås och potatis. Men jag tror jag får äta upp mina ord - jag har ju fått en nykärlek till potatis, och dessutom är det är ju skillnad på kött och kött
Kött och grönsakssoppa. Idag är jag nöjd, en morgonpromenad och sedan kokade jag en underbar soppa. )I spadet hällde jag i en burk Viktväktarnas grönsakssoppa och en köttbuljong, fem små hackade vitlöksklyftor, två gula lökar, fem morötter, två palsternackor, en halv fänkål, en bit kålrot, en bit purjolök,halva fläskläggen, kryddpeppar och lagerblad
Det är ju verkligen något speciellt med kött och i helgen har vi verkligen unnat oss bra kött. Kött ska tillagas med finess och precision för det bästa resultatet, det finns inget facit då smaken är som baken och det finns inga genvägar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.