Klyv vitlöken i halvor och lägg ned i burken tillsammans med lagerblad och rosmarin. Häll på svartpepparkornen och honungen och fyll sedan på med vinäger tills att burken är fylld
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
En jävulskt god och superenkel förrätt med sälta. Combon med det salta baconet mot den syrliga osten, med krispig sallad och fräsch dressing, en riktig höjdare
Dela tomaterna och blanda dem i en skål med vitlök, olivolja, salt och peppar. Att göra egna små vitlöksrostade körsbärstomater är enkelt och tar inte så lång tid heller
Jag har förberett de här godingarna för grillmiddag som vi ska ha med våra ryska vänner på lördag. Idag bjuder jag er på goda ugnsrostade körsbärstomater
Jag gör alltid en liten specialare med päron på min Chévre chaud. 100 gram chèvre. 100 gram chèvre. I går blev det Chévre chaud till middag, supergott och galet enkelt
Ställ på en plåt med bakplåtspapper. Det finns redan tidigare ett recept på chèvre chaud (gratinerad chèvre) här på bloggen, men här har jag varierat det lite
Igår firade jag min födelsedag tillsammans med mina tjejkompisar. Mer om det kommer i ett annat inlägg senare, det är lite problem med att länka till olika recept
Lägg körsbärstomatermed kvist i en liten ugnssäker form. Nagga dem med en potatis-sticka. Jag har länge tänkt rosta/baka körsbärstomater i ugn på låg värme under lång tid enligt konstens alla regler
Toppa med ruccola, lite honung, några nypor flingsalt och nymalen svartpeppar. Häll sedan upp 4 klickar på plåten och bred med hjälp av en sked ut 4 minipizzor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.