20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). 20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). Idag är matinfluenser och recept oändliga och extremt tillgängliga
12 körsbärstomater. 12 körsbärstomater 12 små mozarellabollar. Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Dom små bruna körsbärstomaterna "Brown Berry" är väldigt goda. Ingredienserett gäng körsbärstomaterolivolja1 vitlökskyftaflingsaltsvartpepparfärsk timjan + torkad1 tsk strösockerLägg tomaterna i en ugnsform
Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
1 tsk Lökpulver1 tsk smulad Basilika3 krm Trocomare örtsalt1 rågat krm Cayennepeppar1 rågat krm SvartpepparKryddblandningen strödde jag över 4 askar (á 250 g) körsbärstomater som jag halverat och lagt ut på två bakpappersklädda plåtar
En kvist ugnsrostade körsbärstomater blir sällan fel som tillbehör. Om du vill ha körsbärstomater till (självklart) så slänger du in dem i ugnen de sista tio minuterna med potatisen på 200-225 grader med lite olivolja och salt
450 g färsk kycklinglever500 g blandfärs1 paket bacon1 liten gul lök1 stor vitlöksklyfta1 msk olivolja2 msk Toscana Mix från The Spice Tree½ msk salt2 msk potatismjöl3 ägg2 dl valfri gräddeca 1 dl soltorkade körsbärstomater i oljaHacka lök och vitlök mycket fint, och fräs lätt utan att ta färg i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.