När pizzan är klar ringlar du över honungenoch valnötterna och dekorerar med basilika. Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré
Jag tror det kan vara ännu godare medpizzadeg men det tar ju mycket längre tid. Igentligen ska det vara pizzadeg under men jag hade lite färdig smördeg hemma så jag tog det istället
Gratinerad chèvremed valnötter ochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Ringla över honung, rivet citronskal, peppar och oregano. I Stockholm åt jag och tjejerna på Vapiano och då delade jag och Jenny på en pizzamed chevre, fikon och massa annat gott
Pensla dem med pressad citron. Kärna ur och skiva päronen mycket tunt. Strö sockret över päronen. Kavla degen till en tunn rundel och lägg den på bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.