Gratinerad chèvre med serranoskinka, fikon & balsamicoreduktion
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 minuter i köket, det är allt som behövs för att fixa till chèvre med serrano, fikon och balsamicosåsen. Lite röj bland kastrullerna – sedan får man en lyxig och väldigt smarrig liten rätt där den krämiga getosten möter sältan från skinkan och sötman från såsen. Den passar faktiskt lika bra till förrätt som till en osträtt efter maten.
  • 150 g chèvre i två bitar
  • 2 färska fikon
  • 4 skivor serrano eller parmaskinka
  • 2 msk socker
  • 0,5 dl rött vin
  • 0,75 dl röd balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.