Jag har förberett de här godingarna för grillmiddag som vi ska ha med våra ryska vänner på lördag. Idag bjuder jag er på goda ugnsrostadekörsbärstomater
Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
Mat med brun sås blir just brun på bild och därmed inte så vackert att vila ögonen på. En kvist ugnsrostadekörsbärstomater blir sällan fel som tillbehör
Blanda olivoljan med vitlöksskivor, honung, salt och basilika. Koka upp vatten med salt. Häll av pastan och blanda ner den nykokta pastan i långpannan med de ugnsbakade tomaterna
Blanda olivolja med vitlöksskivorna , honung, salt och örter. Häll av pastan och blanda ner den nykokta pastan i långpannan med de ugnsbakade tomaterna
fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. Smula chèvreost i en skål och blanda i ett par matskedar crème fraîche eller yoghurt till önskad konsistens
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.