Inlagda körsbärstomater
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 st körsbärstomater
  • 13 st rosmarinkvistar
  • 13 st lagerblad
  • 12 st vitlökar
  • 11.5-2 msk svartpeppar
  • 12 msk honung
  • 11-1.5 l vitvinsvinäger
  • 130 st körsbärstomater 3 st rosmarinkvistar 3 st lagerblad 2 st vitlökar 1.5-2 msk svartpeppar 2 msk honung 1-1.5 l vitvinsvinägerPicka tomaterna med en sticka eller gaffel. Lägg ned tomaterna i en väl rengjord glasburk. Klyv vitlöken i halvor och lägg ned i burken tillsammans med lagerblad och rosmarin. Häll på svartpepparkornen och honungen och fyll sedan på med vinäger tills att burken är fylld. Tillslut burken väl.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.