Kåldolmar
Sandbergs receptblogg
Sandbergs receptblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 6 portioner
  • 1 kg vitkålshuvud
  • 1 tsk salt per liter vatten
  •  
  • Färs
  • 400 g blandfärs
  • 1 dl havregryn
  • 1 st gul lök, mixad
  • 1,5 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 ägg smör till stekning
  •  
  • Sås
  • 25 g smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl steksky
  • 1,5 msk kalvfonds
  • 2 dl grädde, 40%
  • Soja efter behag och färg
  • Salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.