Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss
Börja med att hacka löken, moroten och sellerin i små fina bitar. Ha i timjan, persilja och lagerblad. Stek på medelvärme i rapsolja tills de fått färg
Pressa sedan i vitlöken och smaka av med salt och peppar. Strimla halloumin och stek den gyllene. Under tiden hacka du upp tomaterna och kanske några basilika blad att förgylla rätten med
Till middag så gjorde jag ett par veganska Kåldolmarmed egen gräddsås (eventuellt egna rårörda lingon också) till mor och mig efter jag kommit hem från skolan och snabb handlat lite
Vegetariskakåldolmarmed sojafärs. Detta recept på supergoda vegetariskakåldolmar kommer ursprungligen från en ekologisk och vegetarisk restaurang i Malmö som heter Restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.