Kåldolmar
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 vitkålshuvud
  • 1/2 dl rundkornigt ris
  • 1 1/2 dl mjölk till riset
  • 150 g nötfärs
  • 150 g fläskfärs
  • 3 dl mjölk till färsen
  • 2 ägg
  • 1 gul lök
  • 2 msk sirap
  • 50 g smör
  • salt och vitpeppar
  • Skysås
  • 3 dl vatten
  • 2 buljongtärningar
  • 2 msk soja
  • 1/2 msk majsstärkelse
  • 3 msk färs i varje, rulla ihop till små dolmar. Lägg dem i en smörad långpanna med skarven nedåt och häll över sirapen. Låt steka i ugn på 180° tills dolmarna börjar få färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.