Smula jästen i en skål. Värm vattnet till 37º och häll över. Rör tills den lösts upp. Tillsätt olja, salt, sesamfrön, lantbrödsmjöl och det mesta av vetemjölet
Sätt ugnen på 225 grader. Häll havregrynen och mjölken i en bunke. Låt havregrynen dra i 30 minuter. Smula ner jästen i bunken och rör så att den löser sig
Strimla kalvköttet och tärna (eller skär i bitar) lök, vitlök, morot och blekselleri. Fräs grönsakerna i rikligt med olivolja en stor kastrull i 2-3 minuter utan att de får färg
1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlorna med vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme
Göteborgs Utvalda Fröknäcke (innehåller även spannmål som havre och vetekli) är ett knäcke som jag tycker är jättegott och det funkar i min lågkolhydratlivsstil med sina 5,5 g kolhydrater