Julveckan dag 6: Prinskorv med bröd och rödkåls-slaw
PA:s kök
PA:s kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 port
  •  
  • Korvbröd ca 20 st
  • 25 g jäst
  • 25 g smör
  • 2,5 dl mjölk
  • 0,5 msk socker
  • 0,5 tsk salt
  • 6-7 dl vetemjöl (360-390 g)
  •  
  • Korv
  • 1 paket prinskorv
  • ketchup & senap
  • Smör
  •  
  • Rödkåls-slaw
  • 3 dl riven rödkål
  • 0,5 dl majonäs
  • 0,5 dl gräddfil eller creme fraîche
  • 1 msk dijonsenap
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.