Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmakochapelsinnobless
Saftig och luftig mjuk pepparkakamedsmakav choklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Jag hoppas det ska smaka för jag är verkligen nöjd med det här receptet, kakan är saftig och mjuk med en härlig smakoch har lång hållbarhet, utan att bli torr eller smulig
Själv ska jag så snart det här inlägget är nedprintat ge mig ut i köket och koka lite baileysfudge med rostade hasselnötter och en kola medapelsin- och stjärnanis
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
) så kan du i stället smaksättamed kanel, kardemumma och ingefära. Den har likheter med mina andra grysli/myslivarianter, men har här fått lite extra julkänsla av saffran, vanilj ochapelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.