Julklapparna ska handlas, semestern planeras, och inte minst julbordet fixas. Det här året har gått väldigt fort, nu är det bara några få veckor kvar till jul och till nyår och några veckors väldigt välförtjänt semester
Dels genom att dela med mig av mina bästa recept här ifrån bloggen, här har jag lite tips och resonemang om hur man kan tänka med maten på det veganska julbordet i ett tidigare inlägg men också genom att faktiskt hjälpa dig att laga maten
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Som tur var så var det nåt så när lugnt när vi gick hem efter julbordet i gårkväll, fast iofs så hade det behövts blåsa ganska mycket för att rubba oss nämnvärt efter all den goda maten vi smarrade på
Det sporrar till att redan nu fundera över nästa års julbord, vad vi till nästa år kan lägga till över saker vi lagar själva och om vi kan hitta någon nytt att addera till julbordet
Det är inte så att jag inte tycker om skinka, köttbullar och korv men jag är mer av en fiskmänniska och det viktigaste för mig på julbordet är lutfisk, sill och Janssons frestelse
Jag tycker att pajen passar förträffligt på julbordet också, både för vegetarianer och andra. Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska och med både grönkål och brysselkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.