Årets vegetariska julbord - Svartkålssallad med äpple och parmesan och saffranshummus
Trattoria
Trattoria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 knippe svartkål
  • 10-12 blad
  • 4 äpplen
  • 1/2 purjolök
  • 3 msk olivolja
  • 1/2 dl msk
  • riven parmesanost
  • 1 dl flagad mandel
  • salt och peppar
  • 400 g kokta kikärtor
  • 1 burk
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk spiskummin
  • 1/2 citron
  • 1/2 påse saffran
  • 1 msk tahini (sesampasta)
  • 1/2 dl olivolja
  • 1-2 msk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.