Glutenfri vegopaj med grönkål, brysselkål, blåmögelost och pistaschnötter - perfekt på julbordet
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rårismjöl
  • 1 dl mörkt bovetemjöl
  • 2 msk PO-fiber
  • 125 g smör - vanligt eller laktosfritt
  • 2 - 3 msk iskallt vatten
  • 200 g färsk grönkål
  • 500 g brysselkål - blev 400 g när den var ansad och "färdigstajlad"
  • vatten + buljongpulver
  • 130 g grön- eller blåmögelost - finska Aura för ett laktosfritt alternativ
  • 3 ägg 2 dl grädde
  • 1 tsk dijonsenp
  • 30 g finriven, långlagrad parmesan
  • 1 dl pistaschkärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.