Rödbetssallad och annat gott rödgrönt till julbordet
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½-1 dl inlagd gurka
  • 1 dl majonnäs
  • 1 juläpple
  • ½ dl crème fraiche
  • 1 tsk senap
  • Salt och peppar
  • 4-6 port
  • 1 liten burk keso
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk Dijonsenap
  • 2 inlagda rödbetor
  • Salt och peppar
  • 6-8 port
  • ½ liter finstrimlad vitkål
  • 1 dl riven pepparrot
  • 1 dl grädde
  • ½ dl majonnäs
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • Salt och peppar
  • 6-8 port
  • 3 dl tärnad zucchini
  • 2 msk smör
  • 1 msk pressad citron
  • Salt och svartpeppar
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl finhackad dill
  • 1 finhackad liten, gul lök
  • 2 msk kapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.