I med det rivna skalet och det syltade chokladen, vaniljsockret, pistagenötternaoch blanda väl. Lägg dessa på smörad plåt eller en med bakplåtspapper försedd dylik
Blanda med jämna mellanrum tills allt socker smält. Serveringsdags, ställ fram pannacottan, fördela hjortronen mellan tallrikarna, strö över pistagenötternaoch hyvla vitchoklad över alltihop
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Vill du lyxa till det extra mycket kan du toppa medchokladsås, kolasås, polkasås eller något annat smarrigt
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar ochpistageoch då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Vispa grädden löst och blanda med yoghurten, tillsätt florsocker och vaniljpulver. Använder pistagenötter men om du inte gillar det så går det bra med andra nötter tex hasselnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.