4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vitchoklad Lägg till i inköpslistan
I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på. Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme
Den här pannacottanmed smak av mango och kokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Här har jag gjort en riktigt vaniljstinn variant toppad med lite nötsmul, och när man tar en sked av pannacottan uppenbarar sig en liten gömma av havtornsmarmelad
pannacottamedvitchokladoch en massa härliga bär, kvällens efterrätt. min kära telefon (som fick sig ett bad förra fredagen) har inte varit sig lik och mitt under en jobbresa till Östersund med omnejd bestämde den sig för att sluta ta laddning och ingen dator hade jag med mig heller
Så för att få användning för mina rabarber gjorde jag en kompott som jag toppade medoch det blev en väldigt bra kombination med den vitachokladen som jag smaksatte pannacottanmed
Den här ljuvliga pannacottanmed både vitchokladoch karamelligt krämig Dolce Latte rekommenderas å det varmaste när du vill avsluta middagen med något riktigt läckert
Genom att blanda vanligt mandelmjöl med lite halvmixade oskalade mandlar blir botten lite "tuggigare" och knaprigare och matchar den söta och lena pannacottan/fromagen bättre
4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vitchoklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.