Åter igen det här med ett knaprigt yttre och ett lite segare inre. Innehåller ingredienser man allt som oftast har hemma, och kakorna är klara att serveras på under halvtimmen
Rör samman smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Vänd ner all hackad choklad. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar
Och det blev lite mjuksega cookies med daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
Bryt chokladen i mindre bitar och mica in tillsammans med tranbären. Mixa snabbt ihop vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, florsocker och smör i tärningar till en deg i matberearen
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vitachokladknappar
Tillsätt nötterna, bären ochchokladen. Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Chocolate chip cookies med vitchokladoch cashewnötter. De är knapriga runt om och mjuka in mot mitten… De har en lätt kolasmak, och där till adderade jag vitchokladoch salta cashewnötter
Ta ut kakorna och strö över några chokladknappar på en gång så att dom smälter på kakan. Älskar hennes kakor, bakverk och tårtor, de här kakorna är absolut inget undantag
I med det rivna skalet och det syltade chokladen, vaniljsockret, pistagenötternaoch blanda väl. Sikta mjölet och bakpulvret och en nypa salt i en bunke, tillsätt socker och de uppvispade äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.