500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Jennie Walldén. FishCakes. Servera nyfriterade fishcakes med dippsåsen och ris. Stek fishcakesen i cirka 2 minuter på varje sida tills de har fått vacker gyllene färg och är frasiga
När jag fyllde år i fredags fick jag vinnaren av årets Sveriges Mästerkock JennieWalldéns kokbok, Smaker i mitt hjärta-Korea möter väst, i present och i söndags provade jag att laga ett av recepten från kokboken, Thaifishcakes
Fishcakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde lite ändringar, lade till potatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Ta en sked och klicka ut plätt stora fishcakes. 1Fishcakes600 g torskfilé 3 msk ingefära, riven 1 krm salt 1 kruka koriander 1 ägg 2 tsk sambal olek 1 tsk honung 1 salladslök neural rapsolja att steka i. 1Linas jordnötssås1 dl jordnötssmör med bitar 1 dl kokande vatten 1 msk ljus soja 1 msk sriacha 1 msk ingefära, rivenFishcakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.