Jennie Walldéns Thai fish Cakes
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dippsås 0,5 dl vitvinsvinäger 1 dl strösocker 0,5 msk fisksås 0,5 st morot , liten, skalad och skuren i tändstickstjocka stavar 0,5 st röd chilifrukt , urkärnad och fint hackad 4 cm gurka , skalad och skuren i tändstickstjocka stavar Fish Cakes 600 gram torskfilé , tinad 0,5 kruka(or) koriander , hackad, färsk 5 st sparrisstänger , tunt skivade 0,5 st röd chilifrukt , urkärnad och finhackad 1,5 msk röd currypasta 1 odefinierad salt 2 tsk kaffirlimeblad 2 st äggvita(or) 1 msk 1 st rapsolja , till stekning/fritering Tillbehör 2 dl ris Köp receptet Näringsvärde Kcal: 575 Protein: 45 gram Fett: 20 gram Kolhydrater: 50 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.