Jennie Walldéns Thai fish Cakes
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 st sparrisstänger , tunt skivade
  • 0.5 st röd chilifrukt , urkärnad och finhackad
  • 0.5 kruka(or) färsk koriander , hackad
  • 1 Rapsolja till stekning/fritering
  • 1 salt
  • 2 st äggvita (or)
  • 600 gram torskfilé , tinad
  • 2 tsk kaffirlimeblad
  • 1 msk fisksås
  • 1.5 msk röd currypasta
  • 0.5 st liten morot , skalad och skuren i tändstickstjocka stavar
  • 4 cm gurka , skalad och skuren i tändstickstjocka stavar
  • 0.5 st röd chilifrukt , urkärnad och fint hackad
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 msk fisksås
  • 4 port ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.