Recept. Jennie Walldén. 1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Dippsås. Koka upp vinäger och socker tills allt socker har löst upp sig
När jag fyllde år i fredags fick jag vinnaren av årets Sveriges Mästerkock JennieWalldéns kokbok, Smaker i mitt hjärta-Korea möter väst, i present och i söndags provade jag att laga ett av recepten från kokboken, Thai fish cakes
Stek i en toast-formad hög och jämna till kanterna under stekningen så de blir jämna. 11 msk Kalles OriginalRecept Stek bröden gyllene i smör på båda sidor
Här kommer receptet i alla fall, hela vägen från Lanta Thai Cookery School. När jag var i Thailand senast nu i vintras gick vi en matlagningskurs och lärde oss bland annat att göra en riktig Pad Thai
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Ingredienser Portioner. 4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Thai fisk soppa. 2017-10-30 @ 15. Söndagen var jobbbg, höll på med tusen olika saker som tog hela dagen. Brukar ju ha denna dagen som en dag att komma ikapp hemma med allt som ska göras men får göra det en annan dag, funkar också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.