Det är så gott med ris ala Malta. Man kan även fylla på med lite socker för den goda smaken skull. Vispa grädden, blanda med det kokta kalla riset, vaniljsocker och socker
Kladdiga choklad cupcakes med moccafrosting♥. Vispa smör och socker mjukt med en elvisp, tillsätt ägg. Fyll muffinsformar med chokladsmet, lite mer än halva
Gnid in spjällen runt om med grillkrydda (det går åt en del. )Lägg dem på galler med långpannan under och häll i en halvliter vatten i långpannanIn i ugnen - och sätt på varmluften om ni har en sådan ugn
Jag ligger lite efter med bloggandet, denna rätt åt vi precis innan jul för att min kära Hustru ville ha tjocka revben och var rädd att dessa skulle saknas på släktens julbord
Igår gjorde jag en Janssonsfrestelsemed rättika istället för potatis. Strödde på lite pofiber istället för ströbröd, blev inte lika knaprigt som det brukar bli med ströbröd, så det kan man hoppa över om man vill
Viktigt också att man använder anjovis av skarpsill och inte några sillburkar med anjovissmak. Janssonsfrestelse tillhör mina absoluta favoriter och numera även min älskade killes också
lite matfett till att smörja formen med. För några år sedan provade vi den här kanongoda vegetariska varianten av Janssonsfrestelse och den är sedan dess ett givet inslag bland julmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.