Om ni som jag nu inte fått i er tillräckligt med fisk i helgen, så kommer här en rätt ni kan testa. Det är hans mamma som står för originalreceptet så hon får ta åt sig äran här också, även om jag ändrat en del i receptet
Ofta kanjag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Prova mjuka kakan som är en av mina godaste på kakfatet i jul. Det blir knappast något över ändå…. Chokladen kan du också blanda ner eller bara strö ovanpå smeten
Himla gott blir det och jagkan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit. Jag provade själv för första gången häromdagen och blev väldigt glatt överraskad
Det kanintebli bättre än så. Inte det roligaste direkt, men vi jobbade tillsammans hela familjen och då blir det roligare, tillsammans med musik som poppade i radion och en gin/tonic
Fast recept kanjag ju inte ännu heller följa. Jag fick nog inte min surdeg startad på rätt sätt. (Martin påstår den heta plåten gör att semlorna inte fastnar)
Den går bara inte utplåna. Kirskålen. Ett ogräs sänd från han där nere. Men den går att äta. Så förlika dig med att du fått in ogräsplågan Kirskål i din trädgård, och laga smarriga saker av den
Jagkan verkligen rekommendera er att testa detta, det var verkligen hur gott som helst. På franska heter den Onglet, ett namn som man även kan finna på köttdelen i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.