Koriander - färsk. Kärna ur gurkan och strimla den fint. Skär kanterna av två skivor formfranska, smöra undersidan tunt och pensla ovansidan med uppvispad äggvita
Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Vad du än är på humör för. Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den. 3 msk mangochutney (kan uteslutas). 500 g fläskfilé 2 ½ dl créme fraiche tomat & basilika 2,5 dl créme fraiche franska örter 2 msk tomatpuré 3 msk mangochutney (kan uteslutas) 2 vitlöksklyftor 1 krm cayennepeppar 1 krm svartpeppar Valfri mängd champinjoner
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Krydda med salt och peppar och rör i lätt creme fraiche och soja. Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills den mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills den mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att dukan dela den i tre bitar. Väljer du att värma på degvätskankandutillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
känns smeten för tunn kandu alltid tillsätta lite mjöl åt gången tills den känns lagom tjock, men låt deninte heller bli allt för tjock, den skall ha en konsistens av någonting mitt emellan plätt och pannkakssmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.