Italienska kalvfärsbullar med tomatsås och pappardelle
Mat, bak och allt som hör till kök
Mat, bak och allt som hör till kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st vitt bröd, i skivor
  • 1 dl vatten
  • 500 g kalvfärs
  • 1,5 tsk salt
  • vitpeppar, nymald
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 ägg 1 msk persilja, hackad
  • 1 tsk färsk salvia, hackad
  • citronskal, av en halv citron
  • 0,5 dl parmesanost, riven
  • 2 msk smör
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk olivolja
  • 375 g passerade tomater
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • en halv kruka basilika, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.