Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Stora Italienska köttbullar med parmesan, salvia och lite rosmarin i smeten. Att sätta sig en kväll, lite trött efter jobbet och dagis och mumsa i sig Lady och Lufsen köttbullar med pasta och hemkokt tomatsås till kan förgylla vilken kulen regnig höstdag som helst
Blanda ner rikligt medtomatsås i pastan och lägg en portion på tallriken. Stek hälften av löken och vitlöken i smör på medelvärme tills hacket fått fin färg Arbeta snabbt ihop färsen, brödet, ägget, stekt och rå lök, hälften av osten, vin och örter till en bra smet
Forma små biffaroch stek i smör på svag värme. Biffar. Mixa lök och vitlök med lite av mjölken. Men orken finns inte riktigt, så eftersom det var drop-in fika på fritids idag så hoppade jag över att åka och handla
Rör då ner örterna och servera tillsammans med vitlöksdoftande vaxbönor. De går inte på långa vägar att jämföra smakmässigt, med de mjöliga, torkade eller konserverade bönvarianterna
Här är recept på Helstekt fläskfilé fylld medsalami, parmesan, basilika ochitalienska kryddor. italienska kryddor (blandning av torkad röd paprika, rosmarin, torkad rödlök, salvia och oregano)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.