Axels spaghetti med Italienska köttbullar och tomatsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 dl vitt bröd, rivet
  • 0,5 dl grädde
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • smör, till stekning
  • 150 g nötfärs
  • 150 g fläskfärs
  • 1 ägg
  • 1 dl parmesan, riven
  • 0,5 dl vitt vin
  • 1 msk färsk timjan, hackad
  • 1 msk färsk oregano, hackad
  • 1 msk färsk rosmarin, hackad
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 6 stora tomater, skållade, skalade och urkärnade
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl hönsbuljong
  • socker
  • 200 g spaghetti
  • pasmesan, riven
  • Köttbullar0,5 dl vitt bröd, rivet 0,5 dl grädde 2 schalottenlökar, finhackade 1 klyfta vitlök, finhackad smör, till stekning 150 g nötfärs 150 g fläskfärs 1 ägg 1 dl parmesan, riven 0,5 dl vitt vin 1 msk färsk timjan, hackad 1 msk färsk oregano, hackad 1 msk färsk rosmarin, hackad olivolja salt och peppar
  • Tomatsås2 schalottenlökar, finhackade 1 vitlöksklyfta, finhackad 0,5 dl tomatpuré 6 stora tomater, skållade, skalade och urkärnade 1 dl vitt vin 1 msk färsk timjan, hackad 1 msk färsk oregano, hackad 1 msk färsk rosmarin, hackad 2 dl hönsbuljong socker salt och peppar
  • Servering200 g spaghetti pasmesan, riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.