Köttfärsbiffar med potatismos och syrade morötter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk havregryn
  • 0.5 dl mjölk
  • 0.5 st ägg
  • 0.5 msk kalvfond
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 msk lökpulver
  • 250 g blandfärs
  • 3 st morötter
  • 1 st schalottenlök
  • 0.25 dl ättiksprit
  • 0.5 dl strösocker
  • 0.75 dl vatten
  • 0.5 tsk kaffir limeblad
  • 0.5 tsk körvel
  • 0.25 krm svartpeppar
  • potatismos

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.