1 kg blandfärs. 1 kg blandfärs. En bra grej med att koka sitt kött istället för att steka det är att man allt som oftast får över en massa välsmakande buljong
400 g blandfärs. Hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomater, tomatpuré, worcestershiresås och strimlade, soltorkade tomater
500 g blandfärs. 1 citron 500 g blandfärs. Frikadeller. Kokta köttbullar. Får det dig att rynka på näsan. Jepp, jag erkänner att bara namnet frikadeller gör att jag ryser
Ca 800 g valfri färs (jag hade blandfärs). Ca 800 g valfri färs (jag hade blandfärs). Tittar in en snabbis och tipsar om det som blev dagens middag här, nämligen köttfärspanna med champinjoner
Blanda alla ingredienserna till köttbullarna utom blandfärsen. 500 g blandfärs. Låt det stå och svälla till sig ca 5 minuter, och blanda sedan ner blandfärsen. 500 g blandfärs