Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Servera potatismuffins och rödvinssås ihop med stekta kycklingfiléer. Slå sedan på rödvinet och sänk värmen till strax under medel, låt såsen reducera (koka ner) till hälften, utan lock
Servera kycklingen tillsammans med ris och sås. Den är söt-stark och om man serverar den med såsen vid sidan om så är det inga problem för barnen att äta det också
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Börja med att skära kycklingen i bitar och bryn dem i smör. Sänk plattan och häll i kokosmjölk, sambal oelek limesaft och salt och vispa ihop den med en handvisp
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili och oregano. Skär kycklingen i grova bitar. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga och med ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
En krämig och smakrik sås som man vill äta med sked. Rör ihop såsen och häll över kycklingen. Jag bryner dem i stekpanna i smör (+ salt och peppar), lägger dem i ugnsfast form, häller över såsen (redd med lite Maizena i) och strör över ost
Smördegsinbakad kycklingmed vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Gör en liten ficka på filéerna längsmed och bred på lite vitlöksost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.